ONZE VISIE

ONZE VISIE

Wil jij een instrument aanleren ZONDER NOTENLEER? Ben je zelf reeds begonnen aan gitaar, basgitaar, piano of drum maar zoek je meer sturing? Denk je dat je goed kan zingen en wil je hier nog in groeien? Dan is Da Capo wat je zoekt!

 

Da Capo, gelegen in het hart van Torhout, geeft professionele muzieklessen op maat van iedere leerling. Leeftijd, niveau, genre maakt voor ons niet uit, iedereen is welkom. Kennis van notenleer is NIET vereist. Je kiest volledig zelf wanneer je wilt les volgen en welke nummers je wilt leren! Geen uren theorie, maar doelgerichte praktijk. De beste manier om het vol te houden, toch?

Onze docenten zijn professioneel opgeleid met een hart voor muziek en zijn dagdagelijks op hoog niveau met muziek bezig.

 

Wil je binnenkort op een podium staan of gewoon bij het kampvuur jammen?

Contacteer ons dan VANDAAG nog en geniet van een proefles!


Je kunt kiezen uit:

  • zang
  • gitaar (elektrisch/akoestisch)
  • basgitaar
  • ukelele
  • piano/keyboard
  • drum
  • viool

EXTRA TROEVEN

 

We organiseren in de schoolvakanties ook allerlei workshops. Zo kan men in de vakantie bijvoorbeeld de hele week les (2u/dag) volgen. Voor kinderen of volwassenen is dit ideaal om van muziek te proeven.

 

Bij ons kan je ook een demo single of volledig album opnemen. Dit kan voor allerlei doeleinden dienen. Ik denk maar aan een auditie voor bijvoorbeeld The Voice (Kids), Belgium’s Got Talent, etc. Wil je zelf leren je gitaar-, piano- of zangpartijen opnemen, ook dit kunnen wij u aanleren!

Wij kunnen u begeleiden in het aankopen van het juiste instrument. 


Wij bieden verschillende pakketten aan van instrumenten in alle niveau's en prijsklassen! Van starters tot gevorderden.


Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Da Capo focust zich ook op muzieklessen voor kinderen en volwassen met een mentale of fysieke beperking. We merken dat voor deze mensen er meestal geen muzieklessen worden georganiseerd of dat de druk te zwaar is bij klassieke muzieklessen. Dit is zeer spijtig aangezien zij meestal het meest gemotiveerd zijn en muziek voor hen meer dan voor iemand anders een uitlaatklep kan zijn. Deze lessen worden 1 op 1 gegeven waardoor de leerling alle respect, aandacht en geduld krijgt. Heb je zin gekregen om een instrument aan te leren?

 

Contacteer ons dan nu voor meer info of inschrijvingen.